繁中
EN
  繁中
EN
reubird-logo

登入 註冊

聯絡我們 關於我們
×
 Whatsapp 查詢/ 急單查詢

聖誕大餐套餐推介 2020

網上折扣預訂 送貨至全港各區

又到聖誕,想要享受豐富的聖誕大餐外送? ReUbird 到會平台提供各色各樣的聖誕到會美食,聖誕小食任你自由配搭,讓你輕鬆舉辦聖誕派對。你可以透過 ReUbird 平台輕鬆預訂,價廉物美,方便快捷。

    你需要於哪一日送貨?     送貨日期:
    你需要於哪一日送貨?     送貨日期:

  抗疫防護認證

當你見到套餐有 抗疫防護認證 的標示,證明該到會服務供應商已經確認實施了指定的重要抗疫措施。 了解更多

選擇適合你的到會

以人數篩選


以價錢篩選
支援各付款方法 到會 美食 派對聚會 公司活動 學校及教會 船河 會所 教堂 婚宴 親子 家庭 生日會 慶祝   到會 美食 派對聚會 公司活動 學校及教會 船河 會所 教堂 婚宴 親子 家庭 生日會 慶祝   到會 美食 派對聚會 公司活動 學校及教會 船河 會所 教堂 婚宴 親子 家庭 生日會 慶祝   到會 推介  FPS 過數

聖誕節到會套餐 2020,自由任選聖誕派對食物

又到聖誕,又到聖誕,又到開聖誕Party的時候,需要聖誕大餐外送?搵個地方一起舉辦聖誕派對。首先,自己舉辦派對價錢較平、而且可以安坐家中或者租用派對場地慢慢詳談一番。

聖誕節,有些人是為了慶祝耶穌誕生,但對於更多人來說,聖誕節是一個讓大家可以放鬆的時間,聯絡舊朋友以及親朋好友,預訂聖誕都會就最好不過。

聖誕節有很多公司活動、公司派對、親子聚會派對、全都在12月聖誕節發生。今年,大家可以透過 ReUbird 預訂到會服務,你可以足不出戶就能享用星級美食,非常方便。

一大班朋友搞個聚會,除咗可以一邊食飯傾計仲可以一邊飲啤酒,簡直係人生一大暢快事情。開party最煩就係諗食啲咩,你可以經 Reubird 睇晒全港到會的食物,就能夠輕鬆搵到啱大家口味嘅都會嘢食,例如派對小食、派對食物、聖誕美食等等。

聖誕假期有分為平安夜、聖誕節、聖誕節翌日、假期真係有很多。聖誕節係為咗慶祝耶穌出生,係一個值得紀念嘅日子。你有幾可以一大班朋友約到出嚟?聖誕節係為咗個美好的時光聖誕假期有分為平安夜、聖誕節、聖誕節翌日、假期真係有很多。聖誕節係為咗慶祝耶穌出生,係一個值得紀念嘅日子。你有幾可可以一大班朋友約到出嚟?聖誕節係為咗個美好的時光。聖誕節,就會發生係香港每一個角落,由觀塘、九龍灣、銅鑼灣、中環,每一個地方也發生美好的東西。

聖誕節也當然要食大餐,無論你係叫觀塘都會、外賣都會、聖誕美食、聖誕節,最緊要也是開開心心。

聖誕有啲咩玩?除咗睇電影、行街之外,慶祝聖誕當然唔少得派對。聖誕派對可以加唔同嘅主題,令派對活動同埋遊戲更加得意好玩,例如聖誕服裝派對、聖誕電影派對、聖誕卡啦ok派對等等。而聖誕派對最重要嘅,係有同學同事朋友一齊慶祝呢個咁開心嘅節日,搞個派對、交換禮物。聖誕節,有些人是為了慶祝耶穌誕生,但對於更多人來說,聖誕節是一個讓大家可以放鬆的時間,聯絡舊朋友以及親朋好友,預訂聖誕都會就最好不過。

搞聖誕派對要同朋友玩得開心,聖誕到會派對食物都好重要㗎~聖誕節有很多公司活動、公司派對、親子聚會派對、全都在12月聖誕節發生。今年,大家可以透過 ReUbird 預訂到會服務,你可以足不出戶就能享用星級美食聖誕到會,非常方便。

如果唔想自己去買外賣咁麻煩,可以考慮下訂聖誕到會派對美食。ReUbird嘅派對到會套餐都好適合聖誕派對,無論你要搞3-4人嘅小型聖誕派對,定係30-40人比較多人嘅派對,都可以揾到啱你嘅到會套餐。聖誕到會嘅推介包括有自由選套餐,可以按人數需要配搭食物份量,有多款特色主食、小食及拼盤、沙律、甜品。

有時搞派對想訂以輕型小食為主嘅派對到會套餐,唔需要咁多時間食野,有多啲玩樂嘅時間。ReUbird嘅輕型小食拼盤,或者至HOT小食拼盤可能比較啱你套餐主要係特色小食同埋烘焙包點,亦可以按需要追加主食。想食得健康啲嘅話,可以選擇特選輕盈健康到會套餐,或者素食到會套餐。其他套餐亦有提供唔同國家嘅特色美食,有中日美食派對到會套餐、西式美食到會套餐、多國菜美食到會套餐等等,總有一個啱你嘅聖誕派對套餐!

一大班朋友搞個聚會,除咗可以一邊食飯傾計仲可以一邊飲啤酒,簡直係人生一大暢快事情。開party最煩就係諗食啲咩,你可以經 Reubird 睇晒全港聖誕到會的食物,就能夠輕鬆搵到啱大家口味嘅聖誕到會嘢食,例如派對小食、派對食物、聖誕美食等等。

如何加入成為ReUbird的合作商戶?

立即申請成為ReUbird的合作商戶,在平台把你的服務和產品提供給客人